Om oss

sideboard-vit-hogglansSideboards är kanske det vanligaste möbel vi har i hemmet efter t.ex. köksbord samt några andra. Det är kanske därför utbudet av snygga sideboards är så pass stort som det är nu. Kanske beror det på att det är en sådan viktig möbel att ha hemma då den fyller flera förvaringsproblem som många av oss har.

Det är inte helt lätt att kunna få plats med den vanliga servisen som används dagligen samt servisen som används vid finare tillfällen så som till kalas eller andra högtider. En sideboard fyller en funktion, att öka förvaringsmöjligheterna i hemmet. Men den fyller också en annan viktig eller rolig funktion och det är att vara en del av själva inredningen.

En del hem heminredningen

Det är minst lika viktigt att sideboarden ser bra ut då den står så pass synligt i hemmet och oftast står den mitt i vardagsrummet ganska så synligt. Då är det extra viktigt med att ha en snygg sideboard att titta på, kanske vill man ha lite fina dekorationsfigurer placerade på skänken. Kanske är det figurer som man har fått ärva från släktingar som ska ha ett snyggt underlag att stå på för att sticka ut och bli synliga.

Sideboard eller skänk/buffé som det ibland kallas är en ganska så viktig del av hemmet och många som köper en dyrare sideboard gör oftast en investering i en möbel som ska hålla väldigt länge. Är planen att ha en sideboard väldigt länge kan det vara sunt att välja en design som är så tidlös som möjligt så inte modet går ur tiden. Detta gäller även storleken på möbeln, väldigt stora klumpiga möbler är tyvärr inte populära längre.

Våran guide

Målet med sideboards.nu är att ge dig som besökare lite extra inspiration inför valet av en snygg sideboard. Vi kommer även tipsa om vilka butiker som har det bästa utbudet av dessa möbler, men som även har de bästa priserna.

Vi kommer även blogga kontinuerligt om nya produkter som kommer ut på marknaden, men även en del om designtips och inredningstips på befintliga produkter som finns ute.

Våra Partners

Är du intresserad av att besöka några av våra partners så hittar du listan här.