Butiker

Sideboard sortimentet är faktiskt väldigt bra hos de flesta butiker på nätet, priserna varierar från tusenlappen och uppåt. Priserna är betydligt lägre än traditionella butiker då fysiska butiker har betydligt fler omkostnader, men sådär ser det ut nästan på alla produktkategorier.

Vi har valt ut några nätbutiker som vi tycker förtjänar att nämnas då de håller ett brett sortiment men även bra priser, till och med på designmöbler som oftast är väldigt dyra. Kanske hittar du något som passar dig och ditt hem.

Köp online

furniturebox
Besök FurnitureBox

FurnitureBox

FurnitureBox har ett enormt utbud av sideboards i alla möjliga utföranden och designer. De håller låga priser och kör ofta kampanjer på sina möbler, så riktigt billiga klipp är fullt möjligt. De säljer även en del väldigt intressanta sideboard/skänkar som liknar designmöbler.
Fri frakt | Fri retur

confidentlivingBesök Buildor

ConfidentLiving

ConfidentLiving har ett väldigt bra utbud av sideboards, framförallt ett stort utbud med klassiska designmöbler. Deras priser ligger i det högre segmentet med säljer mer märkesmöbler eller designmöbler.
Fri frakt över 500:-

trendrum
Besök Trendrum

Trendrum

Trendrum har ett brett sortiment av sideboards, priserna varierar från 1500:- till nästan 10 000:- för den som är ute efter hög kvalitet. Deras sortiment är väldigt brett med nästan 100 stycken sideboards/skänkar att välja mellan, finns garanterat något som passar de flesta hem.
Fri frakt över 999:-